Hoe mogen we u helpen?

Over ons

De Assurantiehuis Adviesgroep is ook thuis op het internet, want financieel advies betekent: vooruit kijken. Niet alleen in ons advies, maar ook hoe we dat doen. Met ruim 4.000 particuliere en meer dan 500 bedrijfsrelaties als klant en een aanhoudende groei, zoeken we telkens opnieuw naar manieren om elke klant perfect te blijven bedienen.

Ook het internet is hierbij een belangrijk middel. Daarom zoeken wij steeds vaker contact met onze relaties op deze snelle en efficiënte manier van communiceren. U vindt op deze site, onder andere, informatie over ons bedrijf en actueel nieuws. Vergeet vooral niet onze pagina met de actuele hypotheekrente te bezoeken. We blijven bezig.
 
Het internet is een middel maar geen doel. U kunt altijd contact zoeken met onze medewerkers voor telefonische informatie of het maken van een persoonlijke afspraak.  
 
Sterke positie
Sinds enkele jaren zijn wij onderdeel van het assurantiebedrijf Eijgendaal & van Romondt in Den Haag.  Dit  kantoor behoort tot de grotere verzekeringskantoren van Nederland. Door onze omvang zijn wij voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner en mede hierdoor hebben wij nog meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij u passen op volstrekt onafhankelijke basis.

Onze dienstverlening eindigt niet met het afsluiten van een verzekering of hypotheek, maar begint daar feitelijk pas. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Contact
Op deze website vindt u algemene informatie over onze producten, diensten en service. U kunt ook direct verzekeringen afsluiten. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wat gaat de hypotheekrente doen?
meer informatie
Wat is het voordeel van hypotheek oversluiten?
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (En bekijk gelijk alle rentes)
meer informatie